Munkavonalú labrador retriever kölyökkutyák

2022. májusán az Isaszegi-Merész Vadász Kennelben rögzített munkavonalú LABRADOR RETRIEVER kiskutyák születtek!

A szülők Angliából származnak (Mr. David Templar, Countryways Gundogs, Bristol), kitűnő adottságúak, aktív, eredményes vadászkutyaként funkcionálnak, Munkavizsgával, Vadászati Alkalmassági Vizsgákkal, Szarvasgomba-kereső vizsgával, Field Trial Champion győztes felmenőkkel rendelkeznek, vadászatokon, versenyeken vesznek részt kitűnő eredménnyel, a mindennapjaikat munkakutyaként élik.

Az anyai és apai ágon a szülők és a további felmenők egészségügyi szűrései: szemdiszplázia mentes, könyök diszplázia mentes, csípő diszplázia mentes, az összes szűrés, az összes egyed tekintetében!

A kiskutyák törzskönyvezetten, oltva, mikrochippel azonosítva és 4x féregtelenítve lesznek mikor először találkoznak családjukkal.

Egészségügyi és mentális képességükért garanciát vállalok.

Vadászkutya kiképzőként képzésükben, szarvasgomba-kereső munkájuk kiképzésében is szerepet tudok vállalni, teljesítménybíróként mind a képzést, mind a vizsgáztatást tekintve.

A kölykök főbb jellemzői: elegáns megjelenés, együttműködő, barátságos, figyelmes és kiegyensúlyozott jellem, stabil idegrendszer és felülmúlhatatlan munkabírás, örök barátság.

Elérhetőség:

Joó Katalin

+36 20 6103910

katalinjoo86@gmail.com

Kérlek átgondolt, komoly, felelősségteljes döntés esetén keresd a gazdám.

DSC05414

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>