Tagfelvétel

Örömmel értesítem az Egyesülethez csatlakozni kívánó leendő tagtársakat, hogy a Retriever Vadászkutya Egyesület a 2009. március 14-én megtartott Taggyűlésen elfogadta az új Alapszabályát, mely lehetőséget biztosít az Egyesülethez történő csatlakozáshoz, pártolói tagsági jogviszony keretében.
Pártoló tag lehet minden olyan természetes személy, aki az Egyesület Alapszabályát elfogadja, és tevékenyen segíti az Egyesület működését, feltéve, hogy a tag Egyesületbe történő tagfelvételi kérelmét az Elnökség jóváhagyja. A pártoló tag felvételéről az Egyesület vezetősége dönt, a belépési nyilatkozat benyújtásától számított 60 napon belül. A belépési nyilatkozat elutasítását kizárólag az elutasítást közlő határozat formájában kell az érintett tudomására hozni indokolás nélkül. Az éves tagdíj befizetése nem keletkeztet pártolói tagsági jogviszonyt, az esetlegesen előre befizetett éves tagsági díjat a  belépési nyilatkozat elutasítását követő 60 napon belül vissza kell utalni az érintett részére.
A pártoló tag  tanácskozási joggal részt vehet a Taggyűlésen, igénybe veheti az Egyesület szolgáltatásait, tagdíjfizetési kötelezettsége van, de tisztségre nem választható, és  a Taggyűlésen szavazati joga nincs. Egyebekben jogai és kötelezettségei megegyeznek a rendes tagokéval. A  pártoló tag rendes taggá válásának előfeltétele 12 hónapos pártolói tagsági jogviszony, melynek betöltése után kérelemmel fordulhat az Egyesület Elnökségéhez a rendes tagság megszerzéséhez rendszeresített kérelmen. A pártoló tag rendes taggá válásához egy alapító és egy vezetőségi tag együttes írásbeli  ajánlása, és az Egyesület nyilvántartott tagjainak a 2/3-os hozzájárulása szükséges. A rendes tagság iránt benyújtott kérelmeket a Taggyűlés az éves rendes Taggyűlésén bírálja el. Az éves tagdíj 3.500.- Ft.
Kérem, hogy aki az Egyesülethez csatlakozni kíván a letölthető dokumentumok között található ( kérelmek / Pártoló tagsági kérelem ) belépő nyilatkozatot kitöltve jutassa el a Retriever Vadászkutya Egyesület székhelyére: 2100 Gödöllő, Tisza utca 16/a. Pártoló tagi befizetését az alábbi bankszámlára szíveskedjék megtenni, a kérelmen szereplő név megjelölésével.
Számlavezető Pénzintézet  OTP Bank  
  2100 Gödöllő Szabadság tér 12-13.
Számlaszám: 11742049-20336501 
Számla neve Retriever Vadászkutya Egyesület Egyesületi pénzforgalmi számla 
   

Rácz István
Retriever Vadászkutya Egyesület elnöke

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>