2013-ban utat mutatunk a vadászvilág felé!

Kedves leendő és jelenlegi Egyesületi Tagok, Klubvezetők, Klubtagok!

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmet a Retriever Vadászkutya Egyesület 2013. évi programjára, amelyben olyan, tréningek, versenyek kerülnek megrendezésre, ahol bármilyen fajtájú vadászkutyának vagy akár apportírozó hajlamú keverék kutyának lehetősége adódik az élő és a meleg vaddal való munka megismerésére, vízi és szárazföldi közegben egyaránt, illetve vadászat közeli szituációk megélésére (pl. vércsapa- és vonszalék munka). Azon gazdáknak, akiktől távol áll a vadászat, azonban jó képességű vadászkutyája szeretné, ha kielégíthetné apportírozó, kereső hajlamát nagy lehetőséggel szolgál a szarvasgomba-kereső kutyakiképzés, amely lehetőséget nyújt a gombászat és a természetjárás világának megismerésére.

                             

A változatos foglalkozások és a tartalmas versenyek új élményekkel, tapasztalatokkal és értékekkel gazdagíthatják vadászkutyánkat és minket, Gazdákat egyaránt.

Igény esetén, 10-15 vadászkutya részvételével lenne mód csoportos vadászat szervezésére, ami a különböző vadászkutya fajták munkájának megismerése mellett teret biztosítana az egyesületek összetartására, közös célként kitűzve a vadászkutyák tudásának minél magasabb szintre való emelését.

                                     

Várunk szeretettel minden érdeklődőt, vadászkutyást az általunk szervezett programokon, akik a dummy-val dolgozó vadászkutya versenyek mellett szeretnék felszabadítani a kutyájukban rejlő ősi ösztönöket és bevezetni őket a vadászat világába!

A versenyek és tréningek időpontjáról a honlapunk szolgál további információkkal!

                         

                                                                             Joó Katalin

                                                                            Retriever Vadászkutya Egyesület

                                                                            www.retrievervadaszkutya.hu

                                                                            katalinjoo86@gmail.com

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>